Kayıt Tarihi: 5 Mart 2015 Perşembe 20:50
Zonguldak'ta Ptt kargo aracı devrildi: 1 ölü
Zonguldak'ta Ptt kargo minibüsünün takla atması sonucu sürücü öldü. Sürücünün ölüm haberini alan taşeron firma sorumlusu sinir krizi geçirdi.

Devrek ve Çaycuma ilçelerinde kargo dağıtımını gerçekleştiren Mahir Tuna(52) idaresindeki 67 EN 479 plakalı kargo aracı, Zonguldak’a yola çıktı. Zonguldak-Ankara karayolunun 15. kilometresindeki Mevlana Çeşmesi mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybettiği araç, orta refüje çarptıktan sonra takla atarak karşı şeride devrildi. Sürücüsü Tuna, olay yerinde yaşamını yitirdi.

Kaza sonrası olay yerine sevk edilen jandarma ekipleri, yolu bir süre trafiğe kapattı. Savcının olay yerinde inceleme yapmasının ardından yol tekrar trafiğe açıldı. Tuna'nın cenazesi, Zonguldak Atatürk Devlet Hastanesi morguna götürüldü.

Bu arada kaza sonrası olay yerine gelen kargo şirketinin taşeron firma sorumlusu Yusuf Ataman, sinir krizi geçirdi. Tuna’nın maddi sıkıntıları nedeniyle 2 ay önce kargoculuk yapmaya başladığı öğrenildi. Aynı mevkide daha önce de ölümlü trafik kazaları meydana gelmişti.

 
Gösterim : 1621
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553727, Bugün: 3670 kez ziyaret edilmiştir.