Kayıt Tarihi: 3 Mart 2015 Salı 00:11
MHP "DAĞLICA"DA HALKI KUCAKLADI
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında köy ziyaretlerine başladı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Kdz.Ereğli İlçe Başkanlığı, 7 Haziran genel seçimleri kapsamında köy ziyaretlerine başladı. MHP Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Talat Şeker ve yönetim kurulu üyeleriyle birlikte gerçekleşen köy ziyaretlerinde Şeker, ziyaretlerin önümüzdeki günlerde de devam edeceğini belirtti. MHP İlçe Başkanlığı tarafından 7 Haziran'da yapılacak milletvekili seçimlerine kadar bütün köyleri ziyaret edeceklerini de belirten Şeker, "Köylü, milletin efendisidir' düsturu ve Dağlıca köyü ile köy çalışmalarımıza başladık" dedi.

Köylülerin sıkıntılarını da dinleyen MHP İlçe Başkanı Talat Şeker ve beraberindekiler, yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi. Hükümetin izlediği politikaları da eleştiren Şeker, tarım ürünleri girdilerine yapılan zamların çiftçiyi nefes alamaz hale getirdiğini belirterek, Ak Parti iktidarında zenginin daha zengin, fakirin daha fakir hale geldiğini kaydetti. MHP iktidarında çiftçinin üretime yönelik bütün çalışmalarına destek olacaklarını vaat eden Şeker, "Seçim tarihine kadar Zonguldak'ın bütün köylerini inşallah ziyaret edeceğiz. Sorunları, çözüm önerilerini ve köylülerimizin istek ve taleplerini yerinde görüp, dinleyeceğiz. Köylülerimizin sorunlarını, ayağına giderek tespit ediyoruz. İnşallah ziyaret etmediğimiz köy, kalmayacak" şeklinde konuştu.

 
Gösterim : 12520
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21547638, Bugün: 1743 kez ziyaret edilmiştir.