Kayıt Tarihi: 26 Şubat 2015 Perşembe 19:28
CHP Zonguldak Milletvekili Aday Adayı Yaşar Balcı, Zonguldak’ta ve Kozlu’da ziyaretlerde bulundu.
Balcı, Zonguldak’ta partisinin İl Başkanı Ertuğrul Koltuk, Merkez İlçe Kadın Kolları, Kozlu İlçe Başkanlığı ile Zonguldak Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve Yönetim Kurulu üyelerini ziyaret etti.

Zonguldak ziyaretlerinde, Balcı, “Siyaset ekip ve takım işidir ve halka hizmet sanatıdır, bende Zonguldak, Kozlu ve Ereğli için bu yola çıktım.” dedi.

Yaptığı ziyaretlerde parti üyelerini heyecanlandıran Balcı, Zonguldak’ın göç veren değil, tekrar cazibe merkezi olabilmesi için çok ciddi projelerin olduğunu belirterek, şunları söyledi;

“Ben bu memleketi seviyorum, Cumhuriyeti seviyorum. Sosyal barışı seviyorum. Ben gelecek endişesi taşıdığım için bu mücadeleye başladım ve ateşi çaktım. Zonguldak’ı, Ereğli’yi Alaplı’yı ve Kozlu’yu çok iyi bilen bir kardeşiniz olarak ben, partimizi 1. yapacağıma söz veriyorum. Benim kadar çalışan başka 2. aday adayı yok. Siyaset ekip ve takım işidir ve halka hizmet sanatıdır. Ben evde oturmuyorum, gündüz ve akşam hep halkla iç içe oluyorum. Sorunları yerinde dinliyorum ve görüyorum. Ben insanlara sevgiyle yaklaşıyorum. Önümüzdeki günlerde Ülkemizin geleceğinin, kaderinin tespit edileceği bir seçim var. Ben aday gösterilirsem, başarımızın sırrı birlik beraberlik ve el ele olarak geçecektir. Adalet kalmadı, terazisi bozuldu. Türkiye’nin ekonomik ve sosyal yapısı bozuldu. Hele bizim Zonguldak yüzde 8 göç vermiş 2014 yılında. Köyleri en çok dolaşan arkadaşınız olarak şunu görüyorum. Cenazeyi kaldıracak genç fazla görünmüyor. Zonguldak’ı bitirmek için kafayı koymuşlar. Önümüzdeki seçimler AKP’den kurtulma zamanıdır. Halk bunun farkında. Sizlere söz veriyorum. Beni ön eğilim yoklamasından çıkarın, partimizi Zonguldak’ta 1. yapacağız. Ben 30 yıldır siyasetteyim, ön eğilimde sizlerin desteğini bekliyorum. Göstermiş olduğunuz ilgiye teşekkür ediyorum.

Öte yandan, Zonguldak’ta Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Derya Akbıyık ve Yönetim Kurulu Üyeleriyle bir araya gelen Balcı, kendisine sorulan soruları içtenlikle cevapladı.

Akbıyık, Balcı’ya nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ederek, milletvekilliği yolunda başarılar diledi.

FURAT, BAŞARILAR DİLEDİ

Balcı’ya; Seçim Bürosunda ise Milletvekili diğer aday adayı Halil Furat başarı ziyaretinde bulundu.

Furat, ziyarette, Balcı’yı çalışmalarından dolayı tebrik ederek, milletvekilliği yolunda başarılar diledi.

Balcı, ziyaretinden dolayı Furat’a teşekkür ederek, “Ben partimizin askeriyim. Bölgemizde partimizi 1. yapmaya odaklandım. Halkımızın göstermiş olduğu sevginin sandığa da yansıyacağından şüphem yok.” dedi.

 
Gösterim : 1343
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21642354, Bugün: 2339 kez ziyaret edilmiştir.