Kayıt Tarihi: 16 Şubat 2015 Pazartesi 14:38
Ereğli Belediyespor'da ÇİFTE SEVİNÇ!
BAL Ligi 11.Grupta mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, Kırklareli deplasmanında konuk olduğu Babaeskispor’u, iki kez geriye düştüğü maçta 4-2 mağlup ederek flaş bir galibiyete imza attı. Mahmut Bektaş (2) Ali Efsat ve Uğur Aydın Tunca ile 3 puana uzanan eflatun beyazlılar, bu galibiyetle puanını 21’e çıkardı. Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor’da, sahasında konuk ettiği Samsun temsilcisi İlk Adım Belediyespor’u Ece, Başak ve Rabia’nın golleri ile 3-0 yendi.

BAL Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor, Babaeski deplasmanından 3 puanla döndü. İkinci yarıda oynadığı 4 maçın 3’ünde berabere kalan bir maçını da kaybeden eflatun beyazlılar, bu galibiyetle ikinci yarının ilk, sezonun ise 3.deplasman galibiyetine imza attı.

Rakibi karşısında 5. dakikada 1-0 geriye düşen, 10 dakikada ise Mahmut Bektaş ile beraberliği yakalayan eflatun beyazlılar, 43.dakikada rakibin kazandığı penaltıyı gole çevirmesi ile devreye 2-1 mağlup girdi.53.dakikada Mahmut Bektaş ile bir kez daha beraberliği yakalayan eflatun beyazlılar, rakibin 10 kişi kalmasını da iyi değerlendirerek, 79.dakikada Ali Efsat, 80.dakikada ise Uğur Aydın Tunca’ın golleri ile farka gitti.

Ereğli Belediyespor, bu galibiyetle puanını 21’e çıkararak rahat bir nefes aldı. Eflatun beyazlılar hafta sonu sahasında oynayacağı Arnavutköy maçı hazırlıklarına yarın başlayacak.

KIZLAR 3 ATIP 3 ALDI !.

Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden Kdz. Ereğli Belediyespor’da haftayı 3 puanla kapattı. Geçen hafta Trabzon İdmanocağı karşılaşmasını 90+4’de yediği talihsiz golle kaybeden eflatun beyazlılar, Samsun temsilcisi İlk Adım Belediyespor’u baştan sona üstün bir oyun ortaya koyduğu maçta Ece, Başak ve Rabia’nın golleri ile 3-0 mağlup ederek 3 puana uzandı. Eflatun beyazlılar bu galibiyetle puanını 18’e çıkararak 5.sıraya yerleşti.

 
Gösterim : 1725
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549116, Bugün: 3221 kez ziyaret edilmiştir.