Kayıt Tarihi: 23 Ocak 2015 Cuma 23:37
Ereğli KEPEZSPOR'dan Muhteşem Dayanışma Gecesi; Gecede Sahne Alana Ramazan ÇELİK Ereğliyi Salladı...
Kdz. Ereğli Kepezspor'un 23 Ocak 2015 Cuma günü Büyük Ereğli Anadolu Otelde gerçekleştirdiği ve kulübe gelir elde etmek amacı ile yapılan dayanışma gecesine katılım yoğundu. yerel sanatçılar ve ardından sahne alan Ramazan ÇELİK konukları coşturararak oynadığı çiftetelli ve yöresel Kaptaş havası ile adeta Ereğli'yi salladı... Gecede ayrıca gelir amaçlı satışa sunulan sırt numarası 67 olan KEPEZSPOR formasını 5 Bin Türk Lirasına satın alan Niyazi ÖZCAN'ın açık arttırmaya duyarsız kalanlara yaptığı sitem dolu çıkışlar damga vurdu...

Ligde namağlup başarıya koşan Kdz. Ereğli Kepezspor'un 23 Ocak 2015 Cuma günü Büyük Ereğli Anadolu Otelde gerçekleştirdiği ve kulübe gelir elde etmek amacı ile yapılan dayanışma gecesine katılım yoğun oldu.

Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL ve yöre Milletvekili Ercan CANDAN ile Ereğlili işadamlarının da hazır bulunduğu gece yerel sanatçıların türküleri eşliğinde başladı.

Bir hayli kalabalık davetli topluluğunun iştirak ettiği gecede sıra KEPEZSPOR yararına yapılacak açık arttırmalara geçmek için verilen arada Zonguldak Millletvekili Ercan CANDAN ve Belediye Başkanı Hüseyin UYSAL ve beraberindekiler geceden erken ayrıldılar. Açık arttırmaların başlaması ile bu tip arttırmalarda önemli rol oynayacak protokol tabir edilen kesimden kimse kalmayınca açık arttırmalar cılız geçmeye başladı. Önce KEPEZ Mahallesinin panoramik fotoğrafı açık arttırmaya sunuldu. Zar zor Bin Türk Lirasına Yaraşlı Yörük Muhtarı İbrahim ÇALIK'ta kalan fotoğrafın ardından, imzalı Beşiktaş forması da pek rağbet görmeyerek 2 bin Türk lirasına alıcı buldu.

İŞADAMI NİYAZİ ÖZCAN NEDEN SİTEM ETTİ?

Son olarak sırt numarası 67 olan KEPEZSPOR forması açık arttırma ile satışa sunulması ile salonda ortam bir anda gerildi. Bir türlü tatmin edici rakamlara çıkamayan bu formaya son olarak 2 bin 500 lira fiyat veren İşadamı Niyazi ÖZCAN mikrofonu eline alarak; "Bu kentin kaymağını yiyenler nerde, neden spora sahip çıkmıyorlar. neden bu gecede geçlere sahip çıkmıyorlar. Benim dedelerim 80 sene önce bu memlekete gelmişler. Ben de Ereğliliyim" diyerek formanın fiyatını bir anda 5 bin Türk Lirasına arttırarak formayı kendisi almış oldu.

Niyazi ÖZCAN'ın bu hareketi salonda dakikalarca alkış aldı. Ve bu hareket Ereğli'de yerlicilik yapan ancak bu tip olaylarda geri planda kalmayı kendilerine görev edinen Ereğli'nin önde gelen simalarına da taş çıkartacak cinstendi.

FİNALI RAMAZAN ÇELİK EREĞLİ'Yİ SALLAYARAK YAPTI... KONUKLAR ADETA ÇILGINCA ÇELİK İLE COŞTULAR...

gecede son olarak sahne alan Ramazan ÇELİK konukları coşturarak oynadığı çiftetelli ve yöresel Kaptaş havası ile adeta Ereğli'yi salladı...

Ramazan ÇELİKL'in sahneye çıkması ile hareketlenen davetliler bir yandan ÇELİK'in fotoğrafını çekmek için önünde etten duvar örerken bir yandan da sahneye çıkarak Ramazan ÇELİK ile oynamayı ihmal etmediler.

Sahnede KEPEZSPOR yetkililerine teşekkür eden ÇELİK, Bolu olmasına rağmen kendisini Zonguldak ve özellikle de Ereğli'den ayırmadığını, bu yörenin çocuğu olduğunu belirterek kendisini izlemeye gelen yaklaşık bin kişilik kalabalığın da gönlünü almayı ihmal etmedi.

Gece, konukların ve Ramazan ÇELİK'in bir birinden güzel Türküleri ve oyunları eşliğinde sona ererken, gece sonunda 5 Bin TL'ye forma satın alan işadamı Niyazi ÖZCAN'a yapılan tatsız olay ise gecenin güzelliğine gölge düşürdü.

 
Gösterim : 33941
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548940, Bugün: 3045 kez ziyaret edilmiştir.