Kayıt Tarihi: 13 Ocak 2015 Salı 19:51
KDZ. EREĞLİ’YE SPOR PARKI MÜJDESİ
Karadeniz Ereğli Belediyesi, yeni bir proje için daha düğmeye bastı. Erdemir Ofis Yolu üzerinde bulunan ve son olarak iftar çadırının kurulduğu boş alana, bünyesinde sentetik buz pisti, mini futbol ve kay-kay alanı, 9 adet mini golf platformu, koşu ve yürüyüş parkuru ile oturma alanları bulunan “Spor Parkı’ yapılacak.

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, ilçede öğrenim gören öğrencilerin kendisine gönderdiği “Yaşadığınız kentte olmasını istedikleriniz” konulu mektuplar doğrultusunda, “Kdz. Ereğli Spor Parkı projesinin startını verdi.

Başkan Uysal, konuya ilişkin olarak yaptığı açıklamada, Ereğli Demir ve Çelik Fabrikaları Ofis binası yanında bulunan ve son olarak iftar çadırının kurulduğu 4 bin 200 metrekarelik alanda inşa edilecek çok amaçlı Spor parkı ile ilgili proje çalışmalarının tamamlandığını söyledi.

Başkan Uysal, spor parkının bünyesinde 9 adet mini golf platformu,162 metrekare mini futbol alanı 300 metrekare sentetik buz pisti,300 metrekare tırmanma ve zıplama alanı, 390 metrekare kay-kay alanı, 200 metre koşu ve yürüyüş parkurunun yanı sıra büfe ve oturma alanlarını barındıracağını belirtti.

Başkan Uysal, “Spor Parkımız, 7’den 70’e toplumun her kesiminin, ailelerin buluşma noktası olacak. Ülke genelinde nadir sayıda bulunan böylesi bir projenin Karadeniz Ereğli’ye ayrı bir renk katacağına inanıyorum. Projenin ilçemize şimdiden hayırlı olmasını diliyorum.” Şeklinde konuştu.

 
Gösterim : 9546
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21625463, Bugün: 3421 kez ziyaret edilmiştir.