Kayıt Tarihi: 12 Ocak 2015 Pazartesi 21:16
Vekil Uyuma! "Yeni yapılan yoldaki çukurlara tepki..."
Ereğli'de yeni yapılan yol da oluşan derin çukurlar hem sürücülerin hem de vatandaşların tepkisine neden oluyor. 3,5 yılın bilançosunu bir broşür bastırarak allandıra ballandıra anlatan Zonguldak Milletvekili Ercan CANDAN, yeni yapılan köprünün trafik sıkışıklığı bir yana dursun bağlantı yolarındaki rezillikten haberi yok gibi görünüyor.

Ereğli'de geçtiğimiz yıl Gülüç Kepez arasında başlanan yol yapım çalışmaları Cevizler mevkisine kadar yapıldı. Özellikle Devrek yol ayırımı ile Cevizler arasında ki yapılan yolda kısa sürede oluşan derin çukurlar sürücülere zor anlar yaşatıyor.

Yoldaki çukurlara düşen sürücülerin jantlarında hasar oluşurken, mahalle halkından Ergin Korkmaz yol üzerinde oluşan çukurlara aracını düşürdüğünü ve iki kez kaza atlattığını söyledi. Korkmaz konuşmasında "İki kere kaza atlattım ben bu yolda çukura düştüm. Bu yeni yolun böylemi olması gerekiyor? Yani iki haftadan beri bu yol böyle. Hatta geçen gün bu yolda TIR kaza yapıyordu. İyi bir çalışma yapmadılar, yarıda bıraktılar. Eski yol daha iyiydi. Bu duruma bir çözüm bulmaları lazım” dedi.

Sürücüler ve mahalle halkı meydana gelen çukurların bir an önce yapılmasını ve gerekli önlemlerin alınmasını istediler.

 
Gösterim : 6956
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21643444, Bugün: 3429 kez ziyaret edilmiştir.