Kayıt Tarihi: 25 Aralık 2014 Perşembe 19:17
Fakülte öğrencileri ilkokulda tiyatro oyunu sergiledi
Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Ereğli Eğitim Fakültesi (EEF) Türkçe öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Toluma hizmet uygulamaları dersi kapsamında kendi yazdıkları tiyatro oyununu Erdemir İlköğretim okulu ve Nimet İlköğretim okulunda sergiledi.

Bülent Ecevit Üniversitesi Ereğli Eğitim Fakültesi Türkçe Öğretmenliği 3. sınıf öğrencileri Murat Demirkaya, Gönül Sağaltıcı, Esin Meryem Beyazkurt, İsmail Bostancıoğlu, Ramazan Kalaycı, Ramazan Candan, 'Topluma Hizmet Dersi' kapsamında Ereğli Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı Yardımcı Doçent Doktor Ramazan Şükrü Parmaksız'ın koordinatörlüğünde Erdemir ve Nimet İlkokullarında Murat Demirkaya'nın yazdığı ve yönettiği 'Türkçem gidiyor' adlı tiyatro gösterisi sergilediler.

Türkçenin doğru kullanımı ve Türkçenin doğru telaffuz ile ilgili tiyatro gösterisi sergilediler. Tiyatroyu izleyen öğrencilerin Türkçeyi daha doğru ve saf bir şekilde konuşacaklarına dair söz verirlerken, Eğitim Fakültesi öğrencileri ilköğretim okulunda görevli öğretmenlerle Türkçe üzerine röportajda yaptı.

Öğrenciler adına konuşan, oyunun yazarı ve yönetmeni Murat Demirkaya, tiyatro oyununun çok güzel geçtiğini ve olumlu dönüşler aldıklarını söyledi.

 
Gösterim : 1979
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644701, Bugün: 27 kez ziyaret edilmiştir.