Kayıt Tarihi: 24 Aralık 2014 Çarşamba 13:52
KEFSAD Sergisi Açıldı
Ereğli'de faaliyet gösteren Karadeniz Ereğli Fotoğraf Sanatı Amatörleri Derneği(KEFSAD), 27 sanatçının eserlerinden oluşan fotoğraf sergisi açıldı. Sergiye sanatseverler ilgi gösterdi.

Fotoğraf Sanatı Amatörleri Derneği (KEFSAD) 27 fotoğrafçının eserlerinden oluşan bir fotoğraf sergisi açtı. Sergide açılış öncesinde selamlama konuşması yapan Yönetim Kurul Üyesi Asiye Çetin, “Deklanşöre bastığımız anda o anı yakalayarak, yaşama anlam katarak hayata not düşmektir. Not düşmekle beraber ışığımızla, objektifimizden yansıyan yaşamın, renkleri ve doğanın var oluşunu her türlü hayata renk katarak, belgelemektir fotoğraf sanatı. 2007 yılında kurulan KEFSAD’ın bugün 9. Karma Sergisini hep birlikte sanatseverlerin beğenisine sunacağız" dedi.

KEFSAD Dernek Başkanı Ozan Albayrak ise, “Her yıl geleneksel olarak düzenlediğimiz karma fotoğraf serimizin 9.sunda bir aradayız. Arkadaşlarımız, dünyanın her tarafından gördükleri güzel kareleri fotoğrafladılar ve bu akşam sanatseverlerin beğenisine sunuyoruz. 27 fotoğraf sanatçısı arkadaşımızın 52 eseri yer alıyor.“ dedi.

EN MİNİK FOTOĞRAFÇI KURDELAYI KESTİ

Sergi açılışını Başkan Albayrak, Yönetim Kurul Üyesi Erman Yıldız’ın kızı geleceğin fotoğrafçısı minik Esma ile kurdelayı keserek sergiyi açtı. Belediye Meclis Üyesi Fevzi Ekşi’nin de katıldığı sergi açışında çok sayıda sanatsever, fotoğrafseverin yanı sıra sivil toplum kuruluşu temsilcileri de yer aldı. Sergi 28 Aralık Pazar günü akşamına kadar açık olacak.

 
Gösterim : 5180
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21639585, Bugün: 9093 kez ziyaret edilmiştir.