Kayıt Tarihi: 19 Aralık 2014 Cuma 22:31
Evde mahsur kalıp yaralandı, hastaneye giderken terliklerini istedi
Ereğli'de yalnız yaşayan ve evinde mahsur kalan yaşlı kadını itfaiye ekipleri kurtardı. Yaşlı kadın, ambulansa alınırken yakınlarından terliklerini ve hastanede giymek için eşyalarını istedi.

Olay, Ereğli'ye bağlı Orhanlar Mahallesi İstikbal Caddesi Çilek Apartmanı'nda meydana geldi. İddiaya göre bakıcı, kısa süre dışarıya çıkmak için kapıyı kapattı. Kapının üst emniyet kilidinin kapanması üzerine Müberra Türegün (80) isimli yaşlı kadın evde mahsur kaldı. Bakıcısı eve giremeyince kapıyı açmak için ayağa kalkmak isteyen Türegün, düşerek yaralandı. Yaşlı kadını kurtarmak için Ereğli Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü, polis ve sağlık ekipleri harekete geçti. Yapılan yarım saatlik çalışma sonrasında itfaiye ekipleri kapıyı kırarak eve girdi. Sağlık ekipleri tarafından evde ilk müdahalesi yapılan Müberra Türegün, birinci kattaki evinden sedyeye alınarak ambulansa taşındı. Müberra Türegün, ambulansa alındığı sırada eve gelen akrabalarına "Hastaneye gidiyorum, terliklerimi ve eşyalarımı getirin." diye seslendi.

Ereğli Devlet Hastanesi'ne götürülen kadının vücudunda düşmeden dolayı ezilmeler olduğu, tedavisine başlandığı öğrenildi.

 
Gösterim : 1586
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21640859, Bugün: 844 kez ziyaret edilmiştir.