Kayıt Tarihi: 10 Aralık 2014 Çarşamba 16:59
MAHALLELERDE ALT YAPI ÇALIŞMALARI SÜRÜYOR
Kdz. Ereğli Belediyesi, mahallelerdeki alt yapı çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Akarca, Bağlık, Kışla, Hamzafakıllı, Müftü, Kepez Kavaklık, Bölücek Orhanlar ve Süleymanlar mahallerinde toplam 16 kilometre uzunluğunda yağmurlama ve içme suyu hattını değiştirme çalışmaları kapsamında bugüne kadar 7 kilometre yağmur suyu ve 8 kilometre içme ve kullanma suyu hattını değiştiren Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğü ekipleri, yıl sonuna kadar 16 kilometrelik hattın tamamını değiştirecek.

2 AYRI NOKTADAKİ OLUMSUZLUKLAR GİDERİLİYOR

Kdz. Ereğli Belediyesi Su ve Kanalizasyon İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler çalışmalar kapsamında, Orhanlar Mahallesi Yalı Caddesi Kemer Altı Sokak’ta yağmur ve içme suyu ile kanalizasyon hattını değiştiriyor.

Söz konusu bölgede bulunan merdivenler üzerinden yağmurlu havalarda cadde üzerine akan yağmur sularının oluşturduğu olumsuzluklar merdivenler kırılarak, giderlerin bağlantılarının yapılması ve merdivenlerin yeniden inşası ile çözülecek.

Ayrıca, Süleymanlar Mahallesi Askeriye A kapı girişi önünde su birikintileri sonucu yaşanan sorunun giderilmesi içinde çalışma başlatıldı. Söz konusu noktada yağmur suyu giderleri kanala bağlandı.

 
Gösterim : 1402
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21626288, Bugün: 4246 kez ziyaret edilmiştir.