Kayıt Tarihi: 9 Aralık 2014 Salı 18:45
Saz kursuna yoğun ilgi
Belediye ve Halk Eğitim Merkezi tarafından düzenlenen saz kursuna yoğun ilgi gösterildi. Yaklaşık 150 kursiyerin katıldığı saz kursu temmuz ayında sona erecek.

Ereğli'de Belediye ve Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından Cumhuriyet Halkevleri'nde saz kursu başlatıldı. Mehmet Ali Ürkmez tarafından verilen saz kursuna ilginin oldukça fazla olduğu, yağılan başvuruların fazla olması sebebi ile bir çok kursiyer adayının da talebi geri çevrildiği belirtildi. Cumhuriyet Halkevleri'nde başlayan kursla ilgili olarak açıklamada bulunan Mehmet Ali Ürkmez, kursun temmuz ayında biteceğini ve yeni kursiyerlerle de yeni projeler için yeni bir ekip oluşturduklarını kaydetti.

Ürkmez, "Kurs Cumhuriyet Halkevleri'nde Halk eğitim Merkezi ve Belediye tarafından düzenlenen ortaklaşa bir çalışma. Onlar eğitimi diğerleri de yer desteğini veriyorlar. Arkadaşlar yeni başlayan kursiyerler. Bu sene 5 gurubumuz var. 35 kursiyerden yaklaşık 150 kursiyer civarında. Geçen sene de bir bu kadar mezun etmiştik. Hatta ulusal da patlayan projelerimiz olmuştu. Bu sene de büyük projeler için alttan yeni ekip oluşuyor. Kurs yedi ay 232 saat sürüyor. Temmuz ayında bitecek. Kasım Aralık gibi başlıyor. Katılım çok. Alamadık hatta. Yarısı kadarını ancak alabildik. Bu da bizi mutlu ediyor. Ereğli'de katılımın olması. Bu anlamda belediye ve halk eğitim merkezi müdürlüğüne ben de teşekkür ediyorum." dedi.

 
Gösterim : 1599
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21550877, Bugün: 820 kez ziyaret edilmiştir.