Kayıt Tarihi: 30 Ekim 2014 Perşembe 16:05
Otomobil, otobüs durağına daldı: 1'i ağır 2 yaralı
Ereğli'de direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü, yolcuların beklediği durağa daldı. Kazada durağın önünde bekleyen bir yolcu ile sürücü yaralandı. Kaza anı akaryakıt istasyonuna ait güvenlik kamerası tarafından kaydedildi.

Kaza sabah saat 08.15 sularında Alaplı-Ereğli karayolu Göktepe kavşağında meydana geldi. Alaplı istikametinden Ereğli istikametine giden 67 SL 607 plakalı otomobil sürücüsü Neslihan Kılıç (26), kavşağa girdiği sırada ters yönden yola çıkmak isteyen otomobili görünce panikleyerek direksiyon hakimiyetini kaybetti. Yolda savrulan otomobil kayarak yolcu durağına daldı. Durak önünde bekleyen Şenol Demirci'ye (46) çarpan otomobil daha sonra evin duvarına çarparak durabildi.

Yaralıların yardımına durakta bekleyen ve kazayı ucuz atlatan yolcular ile çevredeki vatandaşlar koştu. Olay yerine çağırılan sağlık ekipleri yaralılara ilk müdahaleyi yaptıktan sonra hastaneye kaldırdı. Kazada yaralanan Şenol Demirci'nin yakınları sinir krizi geçirdi, kaza yapan sürücüye tepki gösterdi. Kazada hurdaya dönen otomobil ise çekici ile kaza yerinden kaldırıldı. Şenol Demirci'nin vücudunun birçok yerinde kırıklar olduğu ve durumunun ağır olduğu, sürücü Neslihan Kılıç'ın ise tedavisinin sürdüğü öğrenildi.

Diğer yandan akaryakıt istasyonu müdürü Mustafa Yılmazer, sürekli olarak kazaların yaşandığı kavşakla ilgili gerekli her yere dilekçe verdiklerini ancak buna rağmen hiçbir çalışma yapılmadığını söyledi. Yılmazer, akaryakıt istasyonunda yaşanabilecek olumsuzlukta can kaybının yaşanabileceğini hatırlatarak, "Geçmiş dönemlerde burada 7 -8 kaza meydana geldi. Bu kazalarla ilgili karayollarına, kaymakamlığa, belediyeye resmi yazılar yazmamıza rağmen bugüne kadar bir netice alamadık. Arkada görülen göbek değiştirilmediği müddetçe bu kazalar devam edecektir. Allah korusun. Pompaya bir çarpma olduğunda petrolün patlaması değişik can ve mal kayıplarına sebep olacaktır. Bununla ilgili yetkilileri bir kere daha uyarıyorum. Lütfen uyarıları dikkate alsınlar, bu kazalar önlensin." dedi.

KAZA ANI GÜVENLİK KAMERALARINDA

Göktepe kavşağında yaşanan kaza akaryakıt istasyonunun güvenlik kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Kameralara yansıyan görüntülerde ters yöne giren otomobil yola çıkmak istediği sırada karşı yönden gelen otomobil sürücüsü Neslihan Kılıç'ın direksiyon hakimiyetini kaybettiği, otomobilin savrulduğu ve durağa dalarak otobüs bekleyen Şenol Demirci' ye çarparak savurduğu, otomobilin daha sonra duvara çarparak durabildiği, ters yöne giren otomobilin kazadan hemen sonra olay yerinden uzaklaştığı ve aracını ileriye çektikten sonra yaralıların yanına geldiği görülüyor. Kaza ile ilgili tahkikat sürüyor.

 
Gösterim : 1922
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21641055, Bugün: 1040 kez ziyaret edilmiştir.