Kayıt Tarihi: 29 Ekim 2014 Çarşamba 01:35
Cumhuriyet Bayramı Kutlamaları Kısmen İptal
Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti sözcüsü Beşir Atalay, yaşanan maden kazası nedeni ile Cumhuriyet Bayramı kutlamalarıyla ilgili yapılacak eğlencelerin iptal edildiğini açıkladı. Atalay Cumhuriyet Bayramı törenlerinden sonra Başbakan Davutoğlu'nun bölgeye gidebileceğini söyledi. Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti sözcüsü Beşir Atalay, yaşanan maden kazası nedeni ile Cumhuriyet Bayramı kutlamalarıyla ilgili yapılacak eğlencelerin iptal edildiğini açıkladı. Atalay Cumhuriyet Bayramı törenlerinden sonra Başbakan Davutoğlu'nun bölgeye gidebileceğini söyledi.

Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti sözcüsü Beşir Atalay Ak Parti MYK'sından sonra açıklamalarda bulundu. Atalay, yaşanan maden kazası dolayısı ile Cumhuriyet Bayramı nedeniyle Ak Partili belediyelerde eğlencelerin iptal edildiğini açkladı.

Atalay'ın açıklaması şu şekilde oldu;

“Bakanlarımız, bütün kurumlarımız orada elden gelen gayreti gösteriyorlar. Biraz önce Enerji Bakanımız ile görüştüm. İçeride yüklü miktarda su var. Bir yandan deşarj çalışması sürüyor. Dileğimiz oradaki 18 vatandaşımızın sağ salim kurtarılması. Parti ve hükümet olarak şu an bütün hassasiyetimiz oradaki vatandaşlarımızın kurtarılmasıdır. Bir yandan yarın Cumhuriyet Bayramı. Cumhuriyet Bayramı’na böyle bir üzüntüyle giriyoruz. İnşallah vatandaşlarımız kurtarılır ve böyle bir üzüntüyle girilmez. Cumhuriyet Bayramı nedeniyle belediyelerimizin düzenleyeceği eğlenceler iptal edildi. Ak Partili belediyelere böyle bir genelge gönderildi. Törenler ise düzenlenecek ve hepimiz katılacağız. Sayın Başbakanımızın da bölgeye gitme niyeti var. Gelişmeleri takip ediyor. Başbakan törenlerden sonra bölgeye gidebilir.

EĞLENCELER İPTAL

Kdz. Ereğli'de 29 Ekim kapsamında düzenlenmesi beklenen bir dizi kutlama ve eğlencelerin de bu kapsamda iptal edildiği ifade edildi. Bu nedenle Ereğli'deki Cumhuriyet Bayramı Kutlamalarının eğlence bölümü olan "Yusuf Güney " konserinin iptal edildiğini açıkladı.

 
Gösterim : 1401
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553393, Bugün: 3336 kez ziyaret edilmiştir.