Kayıt Tarihi: 14 Ekim 2014 Salı 21:11
Kaldırım genişletiliyor, yol daraltılıyor!
Ereğli belediyesince yapılan düzenleme ile kaldırımlar genişletiliyor. Yolun daraltıldığı çalışmalarla ilgili kaldırım çalışması yapılan alandaki esnaflar, müşterilerinin ve malzeme araçları konusunda zorluk yaşayacaklarını söyledi.

Ereğli Belediyesi tarafından kısa süre önce fazla oldukları gerekçesi ile kapatılan yaya geçitlerinin ardından, belediye tarafından İskele Camii yanındaki Kaneri Caddesi’nde kaldırım genişletme çalışması başlattı. Başlatılan çalışmanın ardından kaldırımlar genişletilirken yol daraltılıyor.

Ereğli Belediyesi'nden yapılan açıklamada, "Çalışma sonrası vatandaşlar, geniş kaldırımlardan rahatlıkla yürüyebilecek. Caddede ayrıca ışıklandırma ve çevre düzenlemesi yapılacak. Esnafların talebi üzerine yol kenarına araçların kısa süreli park edebilmeleri için cep yapılacak." denildi.

Kaldırımların genişlemesiyle birlikte belediyeye ait ücretli otopark iptal edildi. Çevre esnafının ise yolun daraltılmasına tepki gösterdiği ve imza toplayarak belediyeye verecekleri öğrenildi.

 
Gösterim : 1776
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21665462, Bugün: 2379 kez ziyaret edilmiştir.