Kayıt Tarihi: 10 Ekim 2014 Cuma 18:18
İLK KAFİLE, KUTSAL TOPRAKLARDAN DÖNDÜ…
Ereğli'den kutsal topraklara giden hacı kafilesi ilçeye döndü. Hacıların yakınları tarafından yapılan karşılamada göz yaşları sel oldu.

Kdz. Ereğli İlçesinde kutsal topraklara gitmek amacıyla Hac Organizasyon Şirketi Ereğli temsilcisi Halil İbrahim Demirbaş önderliğinde hacca giden 59 kişilik ilk kafile yurda döndü.

Ereğli Şehirlerarası Otobüs terminalinde aralarında AK Parti Zonguldak İl Başkan Yardımcısı Ali Kemal Karaca, Av. Ahmet Köse ve İşadamı Yılmaz Yalçın gibi isimlerin de bulunduğu 59 kişilik kafile çocukları ve yakınları ile buluştu. Hacılar sevdiklerine kavuşmanın sevinci ile kutsal topraklardan ayrılmanın üzüntüsünü birlikte yaşadı.

Hac organizasyon şirketi Ereğli temsilcisi Halil İbrahim Demirbaş, 59 hacı ile birlikte kutsal topraklara gittiklerini ve sağ salim yurda dönmenin mutluluğu yaşadıklarını ifade etti.

Demirbaş, "Tüm hacılarımız burada giderken, hüzün ve sevinç içinde gidiyor, hem sevdiklerinden ayrılmanın üzüntüsünü. öte yandan da herkese nasip olmayacak hac vazifesini yerine getirecek olmanın mutluluğunu yaşıyorlar. Orada günlerdir yaşadığımız güzellikleri kelimeler anlatamaz, kutsal topraklardan dönen hacıların mutluluğu hiçbir şeye değişilmez” dedi.

 
Gösterim : 1553
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21644402, Bugün: 4387 kez ziyaret edilmiştir.