Kayıt Tarihi: 24 Eylül 2014 Çarşamba 15:46
Yağmurda üzeri açık bırakılan kanalizasyon çukuru tehlike saçtı
Zonguldak’ta seyir halindeki bir otomobil, kapağı açık bırakılan rögar çukuruna düştü. Kırmızı ışığa yaklaştığı için yavaşlayan sürücü, “Eğer hızlı giderken düşseydim takla atıp ölebilirdim. Burada böyle şeyler normal.” diye tepki gösterdi. Öte yandan bir öğrenci servisi de 102 Mahallesi’nde doğalgaz çukuruna düştü.

Kozlu ilçesi istikametinden Zonguldak merkeze gelen Ahmet Kahya(49) idaresindeki 67 DC 319 plakalı otomobil, Tır Parkı kavşağında kırmızı ışıkta yavaşladığı sırada ağzı açık bırakılan kanalizasyon çukuruna düştü. Kırmızı ışık nedeniyle hızını yavaşlattığı için kazadan yara almadan kurtulan devlet memuru Kahya, belediye yetkililerine tepki gösterdi. Kahya, "Ağzı açık vaziyette bırakılmış. Işıklara yaklaşmıştım. Hiçbir şey görünmüyordu.

Buraya insan da düşer hayvan da düşer araba da düşer. Maalesef burada böyle şeyler normal. Daha kim bilir neler düşecek? Allah korusun kavşakta yeşil ışık yansaydı ve hızlı gitseydik ölümlü kaza olabilirdi." dedi.

Olay, yerine sevk edilen Zonguldak Belediyesi görevlisi ise rögar kapağını belediye yetkililerinin açmadığını savundu. Görevli, "Vatandaşlar yağmur suyu aksın diye kapağı açmış olabilir. Sonra da kapak açık unutulmuştur." şeklinde konuştu.

Olay yerinde güvenlik önlemi alan trafik ekipleri ulaşımı bir süre tek yönden sağladı. Otomobil, çekiciyle çıkarıldı.

Bu arada 67 S0123 plakalı okul servisi de 102 Mahallesi’nde doğalgaz çalışması nedeniyle açılan çukura düştü.

 
Gösterim : 1442
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21646611, Bugün: 1937 kez ziyaret edilmiştir.