Kayıt Tarihi: 19 Eylül 2014 Cuma 21:39
Kapkaça maruz kalan kız şoka girdi
Ereğli'de lise öğrencisi kız kapkaça uğradı. Cep telefonunu alarak kaçmak isteyen kişiye direnen genç kız, yerde sürüklenmesine rağmen telefonunu kaptırmadı. Olayı gerçekleştiren kişinin hızla uzaklaşarak alışveriş merkezine girdiği iddia edildi.

Olay, Ereğli şehir merkezi Un Pazarı girişinde meydana geldi. İddialara göre İmam Hatip Lisesi'nde okuyan ve okul çıkışı arkadaşları ile birlikte evine gitmek için otobüs durağına yürüyen 17 yaşındaki Melike Yılmaz, bir anda tanımadığı bir kişinin elindeki telefonu alarak kaçmak istemesine karşı koymaya çalıştı. Saldırgan ile boğuşan genç kız yerde sürüklenmesine rağmen elindeki telefonu bırakmadı. Çevredekilerin tepkisi üzerine telefonu bırakıp kaçan şahıs ise olay yerine yakın olan bir alışveriş merkezine girerek gözlerden kayboldu.

Olayın şoku ile ağlamaya başlayan Melike Yılmaz'ı çevredeki vatandaşlar sakinleştirmeye çalıştı. Genç kızın yanına gelen polis ekipleri konu hakkında bilgi aldı. Sağlık ekipleri sedyeye aldıkları genç kıza ilk müdahaleyi yaptıktan sonra ambulansla Ereğli Devlet Hastanesi'ne kaldırdı.

Genç kızı tanıyan Nazım Sevim, olayı şans eseri gördüğünü ve yardım etmek için geldiğini, Melike Yılmaz'ın eşyalarını toplayarak ailesine teslim edeceğini söyledi.

Diğer yandan genç kızın elindeki cep telefonunu alarak kaçmak istediği iddia edilen beyaz tişörtlü ve 18 yaşlarında olduğu belirtilen gencin aranmasına başlandı. Olayı gören iki kişi ifadesi alınmak üzere Merkez Polis Karakoluna götürüldü. Olayla ilgili soruşturma sürüyor.

 
Gösterim : 1631
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21549247, Bugün: 3352 kez ziyaret edilmiştir.