Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Pazar 20:41
Halk otobüsçülerin tartışması kanlı bitti
Ereğli'de iki halk otobüsü şoförünün tartışması kavgayla bitti. Bıçaklı kavgada bir şoför ağır yaralanarak hastaneye kaldırıldı. Bıçaklı saldırıyı yapan diğer şoför ise olay yerinden kaçtıktan sonra polise teslim oldu.

Olay Ereğli'ye bağlı Devrek Yolu Caddesi üzerindeki bir benzin istasyonunda meydana geldi. İddialara göre ilçede halk otobüsü şoförü olan F.Y.(30) ile V.S.(26) henüz bilinmeye bir nedenle mesai saati sonrası otobüs içerisinde tartışmaya başladı.

Kısa sürede kavgaya dönen olayda V.S. üzerindeki kesici alet ile F.Y. i 3 kez bıçakladı. Karın bölgesinden aldığı bıçak darbeleri ile yerde kalan F.Y., akaryakıt istasyonu çalışanları ve çevredekilerin de yardımı ile özel hastaneye kaldırıldı. Olaydan sonra kaçan V.S. ise Gülüç Polis karakoluna teslim oldu.

Bu sırada F.Y.'nin yakınları, bıçaklama olayını duyduktan sonra V.S.'nin kullandığı otobüse saldırarak camlarını kırdı. Saldırı sırasında kafasından yaralanan bir kişi de Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alındı. Olayın ardından Ereğli İlçe emniyet Müdürlüğü ekipleri hastane çevresinde ve olay yerinde geniş güvenlik önlemi aldı. Olayda yaralanan F.Y.'nin olaydan hemen sonra ameliyata alındığı ve ameliyatın ardından hayati tehlikeyi atlattığı öğrenildi.

Polis olayla ilgili olarak soruşturma başlattı.

 
Gösterim : 1683
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553496, Bugün: 3439 kez ziyaret edilmiştir.