Kayıt Tarihi: 24 Ağustos 2014 Pazar 20:33
Eşini başka erkekle yakalayan koca dehşet saçtı: 2 yaralı
Ereğli'de eşini evde başka bir erkekle uygunsuz vaziyette yakalayan kızgın koca dehşet saçtı. Silahla ateş eden koca, eşini ve yanındaki şahsı yaraladı.

Olay, gece saat 01.00 sularında Ören Mahallesi Meşelik sokakta meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, Şenol B., uzun süredir kendisini aldattığından şüphelendiği eşi D. B.'yi (27) sevgilisi olduğu iddia edilen Hüseyin K. (41) ile evde uygunsuz vaziyette yakaladı. Gördükleri karşısında öfkelenen Şenol B., üzerindeki silahla eşine ve Hüseyin K.'ya ateş etti. Açılan ateş sonucu D.B. ve Hüseyin K. çeşitli yerlerinden yaralandı. Öfkeli kocasının elinden kurtulan D. B., yaralı halde inşaat halindeki bir binaya kaçtı.

Haber verilmesi üzerine olay yerine sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Şenol B., haber verdiği ağabeyleri tarafından polise teslim edildi. Sağlık ekiplerinin olay yerindeki ilk müdahalelerinin ardından, yaralı Hüseyin K. Ereğli Devlet Hastanesi'ne, D. B. ise özel bir hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Şenol B.'nin ağabayi Yusuf B., kardeşinin, eşini başka bir erkekle yakaladığını ve onları vurduğunu söyledi. Sağlık ekiplerine de tepki gösteren Yusuf B., yaralanan Hüseyin K. için "Tedavi etmeyin arkadaşlar. Gebersin. Yavaş yavaş gebersin arkadaşlar. " diye konuştu.

 
Gösterim : 1946
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21548504, Bugün: 2609 kez ziyaret edilmiştir.