Kayıt Tarihi: 14 Ağustos 2014 Perşembe 14:50
Alzheimer hastası, kaçırıldığını zannedince otobüsten atlamaya kalktı
Ereğli'de Alzheimer hastası yaşlı adam kendisinin kaçınıldığı düşüncesine kapılınca otobüsten inmek istedi. Yaşlı adamı eşi ve yolcular sakinleştirmeye çalışırken, yaklaşık yarım saat süren beklemenin ardında otobüse bindirilerek gönderildi.

Almanya'da yaşayan ve yaz tatili için Zonguldak'ta ki akrabalarının yanına eşi Hayriye (72) ile birlikte İstanbul'dan otobüse binen 87 yaşında ki Alzheimer hastası olan Veli Küçük, Yeşiltepe mevkisine geldiğinde bir anda kendisinin kaçırıldığını ve öldürülüp paralarının alınacağını zannetmesi ile otobüsten atlamaya çalıştı. Otobüs şoförünün girdiği akaryakıt istasyonunda sağlık ekipleri ve polislerin yardımı ile sakinleştirilmeye çalışılan yaşlı adama polisler yaklaşık yarım saat boyunca tehlikede olmadığı anlatılmaya çalışıldı.

Eşini rahatlatmak için sürekli olarak öpen ve ona sarılan Hayriye Küçük, eşinin rahatsızlığının 4 yıldır sürdüğünü ve kendisine geldiğinde yaşananların hiç birisini hatırlamayacağını söyledi.

Yaşlı adam ikna edildikten sonra otobüse binerken, otobüste bulunan yolcular da yaşananları şaşkınlık içinde izledi. Otobüs yarım saatlik gecikmenin ardından yeniden Zonguldak' a gitmek üzere yola çıktı.

 
Gösterim : 1340
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21641168, Bugün: 1153 kez ziyaret edilmiştir.