Kayıt Tarihi: 8 Ağustos 2014 Cuma 13:43
Ereğli’de Mehmet Ali ŞAHİN Rüzgarı Esti, Vekil ve Belediye Başkanı Gürledi; “Ereğli’de Türkiye Genelinden Daha Yüksek Oy Alacağız!”
AK Parti Kdz. Ereğli’de son 20 günde 3 önemli ismi ağırladı. 15 Temmuz tarihinde AK Parti’nin AR-GE’den Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ekrem Erdem’in ziyareti ile başlayan seri, 22 Temmuz tarihinde Başbakan Yardımcısı Emrullah İşler, dün ise AK Parti’nin Hukuki ve Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin ile sürdü. Son 20 günde her üç ismi de ağırlamanın mutluluğunu yaşayan AK Parti Kdz. Ereğli teşkilatı bu ziyaretlerde iyi bir sınav verirken, program ve ziyaretlerde oldukça verimli geçtiği ifade edildi.

AK Parti’nin Hukuki ve Siyasi İşlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin’i karşılamak amacıyla Ereğli İlçesine bağlı Ören mevkiinde ellerinden bayraklarla toplanan onlarca partili, yağan yağmura aldırış etmeden Şahin’in Ereğli’ye gelişini coşkuyla karşıladı.

Kdz. Ereğli İlçe Başkanı M. Fatih Çakır ve beraberindeki partililer ile tek tek tokalaşan Şahin’e partililer tarafından çiçek takdim edilmesinin ardından Şahin, gördüğü ilgi karşısında memnuniyetini dile getirdi.

AK Parti Zonguldak Milletvekilleri Prof. Dr. Ercan Candan ve Özcan Ulupınar’ın da eşlik ettiği Şahin buradan Kdz. Ereğli Belediyesine geçti. Belediye önünde Belediye Başkan Yardımcıları, Belediye Meclis Üyeleri, AK Parti İl ve İlçe Başkanları ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından karşılandı.

Şahin, Başkan Uysal’ı seçim başarısından dolayı kutlayarak başladığı konuşmasında, “Önemli bir sorumluluk üstlendin. Ereğli’de belediye başkanlığı gibi bir sorumluluk omuzlarında. Allah mahcup etmesin, başarılar diliyorum. İnanıyorum ki, Ereğli halkı uzun süredir beklenen hizmetlere, seninle kavuşacak. Bu anlamda Milletvekillerimiz, teşkilatımız ve hükümet olarak el birliği ile farkımızı seninle ortaya koyacağız, diye düşünüyorum. Ereğli’ye çağ atlatmak adına hep beraber bir sorumluluk üstlendik.” dedi.

Şahin’in ziyaretinden onur ve mutluluk duyduğunun belirten Başkan Uysal da ziyaretteki konuşmasında “Sizleri Kdz. Ereğli Belediyesinde ağırlamaktan son derece mutluyuz. Çok teşekkür ediyoruz. Bizleri onurlandırdınız. Ben şahsım, belediye meclis üyesi arkadaşlarım ve Ereğli halkı adına ziyaretinizden ötürü sizlere çok teşekkür ediyorum. Ereğli adına projelerimiz var. Vizyonumuz, Enerjimiz de var. Sizlerin vereceği desteklerle bizler; Ereğli’yi çok daha iyi noktalara getireceğiz” dedi.

AK PARTİ EREĞLİ İLÇE TEŞKİLATININ YEMEĞİNE KATILDI

Şahin Ereğli Belediyesine ziyaretinin ardından AK Parti Kdz. Ereğli İlçe teşkilatı tarafından ilçedeki Sivil Toplum Kuruluşlarının katılımı ile gerçekleştirilen yemeğe katılan Şahin burada yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi.

10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek isteyen Şahin, Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’ın selamlarını getirdiğini söyledi.

Zonguldaklıların merkezi hükümetin yaptığı hizmetleri çok iyi bildiğini anlatan Şahin, şunları söyledi:

“Ben Zonguldak'ın fahri milletvekili olarak görüyorum kendimi. Bu ülkede gurur duyulacak birileri varsa bu halktır. Siyasilerin en zor anında yollarını açan onlara verdikleri destek ile demokrasiyi geliştiren halktan başkası değildir. 2 nedenle bugün Zonguldak’tayım. Karabük Milletvekiliyim. Karabük, Zonguldak'ın eski ilçesi. 19 Yıl önce Zonguldak'tan ayrılarak il olmuş olmasına rağmen biz Karabüklüler olarak Zonguldak'ı hep eski vilayetimiz, İl'imiz olarak biliriz ve Zonguldaklı kardeşlerimizi hemşerimiz olarak görürüz.

Bu akşam burada yer almamın ikinci nedeni de önümüzdeki Pazar gün Türkiye'de ilk kez halkın oyları ile Cumhurbaşkanı seçeceğiz. Türkiye Cumhuriyeti'nin 12'nci Cumhurbaşkanını artık halk, millet seçecek. Türkiye bu noktaya kolay gelmedi. Türkiye Cumhurbaşkanını halkın seçmesi icap eden düzenlemeleri Anayasa değişikliklerini kolaylıkla Gerçekleştirmedi. birçok zorlukları aşarak Türkiye bu noktaya geldi.

ÖNEMLİ BİR SEÇİMDİR

Bu Türkiye için son derece önemli bir seçimdir. Türkiye'nin geleceği ile ilgili son derece önemli bir adımdır, artık Türkiye'de demokrasi daha da gelişmiştir olgunlaşmıştır. Kapsayıcı bir hal almıştır ve demokrasi akımından bir merhale daha kat etmiştir. İnşallah büyük bir olgunluk içerisinde sandığa gideceğiz ve Türkiye Cumhuriyetinin 12.'nci cumhurbaşkanını seçeceğiz ve böylece inşallah 12'den vurarak Türkiye'nin geleceğini aydınlatacağız. Biz Ak Parti olarak kimin cumhurbaşkanı adayı gösterelim bu sorunun cevabını tespit edebilmek için gerçekten çok geniş istişareler yaptık. Teşkilatımıza sorduk, ilçe başkanlarımıza, il başkanlarımıza, milletvekillerimize büyük kongre delegelerimize sorduk, 'Ne düşünüyorsunuz, Ak Parti'nin göstereceği cumhurbaşkanı kim olmalıdır?' geniş bir istişare ağı içerisinde adayımızı belirlemeyi yeğledik, yüzde 90'ın üzerinde Cumhurbaşkanı adayı olarak Recep Tayyip Erdoğan'ın gösterilmesi benimsendi.

ERDOĞAN SADECE BENİM DEĞİL SİZİN ADAYINIZDIR

Biz de TBMM grubu olarak Ak Partinin 313 milletvekili olarak imzalarımızla Genel Başkanımız, Başbakanımızı Cumhurbaşkanı adayı olarak göstererek TBMM Başkanlığına sunduk ve cumhurbaşkanı adayımızın kim olacağını ve bunun açıklanacağı toplantı Ankara'da, Ankara Ticaret Odası'nın salonlarında gerçekleşti ve Cumhurbaşkanı adayımızın dünya ve Türk kamuoyuna duyurulması görevi ve sorumluluğu da bu kardeşinize verildi. Bu benim için büyük bir onur, şereftir. Bende bu onuru ve şerefi taşıyarak Ak Parti'nin Cumhurbaşkanı adayının Recep Tayyip Erdoğan olduğunu açıkladım. Recep Tayyip Erdoğan sadece benim adayım değildir sizlerin de adayıdır. Adayımıza sahip çıkacağız Pazar günü. Genel Başkanımız da biz çocuk yıllarında bir ve beraber büyüdük, beraber okuduk daha sonraki dönemlerde hep birlikte olduk talebe birliğinde birlikte hizmetler ettik ve daha sonra da tüm siyasi hayatımızda hep birlikte olduk. İşte şimdi de kendisi beni buraya, 'Zonguldak'a gitmeyi çok arzu ederdim ama 2 miting yapabiliyoruz dolayısıyla 40-45 olacak miting sayımız' beni buraya kendi adına gönderdi, sizlere selamlarımı iletmemi istedi. Buraya defalarca geldiğini Zonguldak, Ereğli'yi çok iyi biliyor, Zonguldaklıların merkezi hükümetten hangi hizmetleri beklediğini burada hangi hizmetlerin yapıldığını hangi hizmetlerin yapılması gerektiğini çok iyi bildiğini biliyorsunuz. 10 Ağustos tarihinde sandığa gittiğinizde Cumhurbaşkanı adaylarını şöyle bir kafanızda teraziye oturtun, bu ülke için hangi aday ne yapmıştır, hangi hizmetleri ortaya koymuştur.

12 YILDIR SORUNLARIN İÇİNDEYİZ

Türkiye'nin sorunlarını bilen 12 yıldır bu sorunları içerisinde yetişen bir bir çözerek gelmiş bir

Cumhurbaşkanına ihtiyacımız var. Bu Recep Tayyip Erdoğan. İnşallah önümüzde yapılacak milletvekili seçimlerinden sonra da ananızın Ak sütü gibi helal oylar ile Ak Parti önemli bir zaferi de yaşayacak ve Çankaya Köşkünde Cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan, Ak Parti iktidarı ile frekansları tutan bir Cumhurbaşkanı olarak, hizmet anlayışı tutan bir Cumhurbaşkanı olarak Türkiye'yi 2023 yılına hep birlikte taşıyacağız. Böylece Cumhuriyetimizin 100. yılında Türkiye'yi 2023 yılında Türkiye'nin en hızlı kalkınmış gelişmiş 10 ülkesi arasına sokacağız, hedefimiz bu. Genel Başkanından mahalle, köy temsilcisine kadar bir tek hedefimiz var milletimize hizmet etmek ve hay allah razı olsun şu sorunlar vardı bu problemleri çözdüler biz onlara inanıyoruz Allah bunlardan razı olsun duası almaktır. Cumhurbaşkanına talip olarak anla anlayış ile talip olmuştur Genel Başkanımız, Başbakanımız. Ben bugün 4 ilçeye gittim, 3 beldeye gittim Zonguldak merkeze uğradım ne gördüm buralarda gördüğüm Pazar günü inşallah tüm Türkiye'de olduğu gibi Zonguldak'ta açık ara sandıktan Recep Tayyip Erdoğan çıkacaktır. Şimdiden teşekkür ediyorum şükranlarımı sunuyorum, halkın seçeceği ilk cumhurbaşkanı olarak Recep Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı makamında da ülkemize vatanımıza en hayırlı hizmetleri yaparak imza atmış olacaktır. Çünkü kendisi sadece unvan değiştiriyor, seçildiği takdirde. Başbakanlık unvanı yerine Cumhurbaşkanlığı unvanı, bunların hepsi de hizmet makamlarıdır. Dolayısıyla bu ülkeye hizmete her şart altında devam edeceğiz. Sizlerden destek bekliyorum”

50 YILIN EN BÜYÜK YATIRIMLARI YAPILIYOR

AK Parti Zonguldak milletvekili Ercan Candan ise yaptığı konuşmasında son 50 yılın en büyük hizmetlerinin Ereğli’ye yapıldığını belirterek, ilçeye yapılan hizmetlerden bahsetti.

Candan, Ereğli bunun karşılığını 30 Mart seçimlerinde verdi, inşallah bu pazar günü de tarihinin en büyük desteğini gösterecektir. Halkımız elinden tutanı unutmaz, vefalıdır" dedi.

BU İŞ BİTMİŞTİR

Kdz. Ereğli Belediye Başkanı Opr.Dr. Hüseyin Uysal ise Ereğli’den en büyük oyun alınacağını kaydederek, “30 Mart yerel seçimleri öncesinde söylemiştik; Karadeniz Ereğli'de bu iş bitmiştir demiştiniz gerçekten o sözü söyledikten sonra bu iş bitti. Belediyede projelerimizden bahsettim, vizyonumu anlattım fakat bunların yeterli olmadığını gördüm.

Karadeniz Ereğli'de hatta ilimizde Türkiye'de bu iş bitti. Bizler arkadaşlarımız ile meclis üyeleri ile partililerimiz ile köylerimizi mahallelerimizi beldelerimizi tek tek geziyoruz, çalışıyoruz ve halk bize şunu söylüyor bu iş bitti, başka sohbetler yapalım diyorlar.” şekilde konuştu.

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

Ak Parti Kdz.Ereğli İlçe Başkanı Fatih Çakır, 10 Ağustos tarihinde gerçekleştirilecek Cumhurbaşkanlığı seçimlerine herkesten destek isterken, gece gündüz çalıştıklarını söyledi.

Çakır, “10 Ağustos Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde teşkilatımızın tüm organları ile gece gündüz demeden çalışıyor, Ereğli'de beklenenden daha fazla oy almayı hedefliyoruz" dedi.

Şahin partililer tarafından sevgi gösterisinde bulunulmasının ardından yaklaşık 1 saat kaldığı Büyük Anadolu Otel’den ayrılarak Ankara’ya hareket etti.

 
Gösterim : 23924
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21625776, Bugün: 3734 kez ziyaret edilmiştir.