Kayıt Tarihi: 31 Temmuz 2014 Perşembe 18:50
Mahalle takımlarının turnuvası çekişmeli maçlara sahne oluyor
Ereğli'de Antrenör Güven KASAPOĞLU tarafından organize edilen ve mahalle takımlarından oluşan futbol turnuvası çekişmeli maçlara sahne oluyor.

Ereğli'de Balı Spor teknik direktörü Güven Kasapoğlu tarafından düzenlenen ve 16 takımın kıyasıya mücadele ettiği futbol turnuvası çekişmeli maçlara sahne oluyor. Bayram süresince Balı Mahallesi'nde devam eden karşılaşmalar kıran kırana geçerken, takım oyuncuları ilk sekize girmek için puan almak için ter döküyor.

Turnuva sahibi Güven Kasapoğlu, turnuvanın düzenlenmesindeki amaçlarının mahalleler arasında birlik ve beraberliği sağlamak başta olmak üzere insanları spora yönlendirmek olduğunu söyledi. Uyuşturucu maddelerden de insanları uzak tutmak istediklerini ve her maç öncesi bu durumla ilgili olarak gelen misafirlere uyarıcı bilgi verdiklerini ifade eden Kasapoğlu, şöyle konuştu:

"Bizler spora gönül vermiş insanlar olarak gençleri spora yönlendirmeye çalışıyoruz. Burada düzenlediğimiz turnuvaya ağırlıklı olarak mahalle takımları yer alıyor. Ancak takımlarımız içerisinde kurumlardan katılan ve ilçe dışından da katılanlar var. Amacımız gençlere sporu sevdirmek."

 
Gösterim : 2315
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553452, Bugün: 3395 kez ziyaret edilmiştir.