Kayıt Tarihi: 21 Temmuz 2014 Pazartesi 02:44
Süper Amatör Ligde VEFA EREĞLİ DEMİRSPOR Rüzgarı Esecek!
Kdz. Ereğli Devlet Hastanesispor, devredilerek Vefa Ereğli Demirspor adını aldı. Kulübün yönetimi de değişti.

Zonguldak Deplasmanlı Süper Amatör Ligde Ereğli’nin tek temsilcisi olma unvanını elinde bulunduran Karadeniz Ereğli Devlet Hastanesispor’un ismiyle birlikte, yönetimi, renkleri ve logosu da değişti.

Kdz. Ereğli Devlet Hastanesispor Kulübü’nün kısa süre önce Kdz. Ereğli Vefa Sağlık Gönüllüleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Abdullah Bostancı’ya devredilmesinin ardından, kulüpte genel bir değişim yaşandı. Vefa Ereğli Demirspor olarak ismi değişen kulübün yeni yönetim ve oyuncuları ilk kez basın karşısına geçerek, gelinen süreç ve hedefleri konusunda açıklamalar yaptılar.

20 Temmuz Pazar, saat 15:00’da Keleşler Park Otel toplantı salonunda düzenlenen basın toplantısında; dikkat çekici açıklamalar kaydedildi.

Toplantıda, kulübüm başkanı Abdullah Bostancı, yönetim kurulu üyelerinden Murat Mollaoğlu, Levent Özçelik, Selçuk Öztürk, Dursun Ataoğlu, teknik direktör Güven Kasapoğlu (Elvis) ve yeni transfer olan futbolcular yer aldı.

Yapılan açıklamalarda, kulübün borçlu şekilde devralındığı, Ereğli ve bölgeden sporculara öncelik verildiği, kulübün ismiyle birlikte logosu, yönetimi ve oyuncularından büyük bölümünün değiştirildiği kaydedildi.

Hedefler, nedenler ve beklentilerle ilgili şu açıklamalar kaydedildi:

Vefa Ereğli Demirspor Kulübü Başkanı Abdullah Bostancı:

“Ekibimle Ereğli’ye futboluna hizmet edecek şekilde bir takım olgusu içerisinde girdik. Ereğli’den sekiz yeni arkadaşımızı bünyemize kattık. Önceliğimiz bölgemizdeki gençlerdir. Transfer görüşmelerimiz devam ediyor. Takımızı bir üste çıkaracağız. İnşallah Allah muvaffak eder” dedi.

Kulübün AS Başkan Murat Mollaoğlu, şu açıklamalarda bulundu:

“Yeni yönetim geldi doğal olarak yeni yapılanmaya gidildi. Bunun için bir takım kararlar alındı. Bu kararlar, takımı, yönetimi bir ivme daha atlatmak bir tık daha yukarıya çıkarmak adına alınmıştır. Bu bağlamda birkaç tüzük değişikliği yaparak kulübü kurumsal bir kimliğe büründürmenin daha faydalı olacağını düşündük. Aynı zamanda yeni bir heyecan olacağı kanaatine vararak, gerek isim, gerek renk, gerekse arma değişikli yaptık. Yeni yönetim olarak yapmış olduğumuz araştırma ve aramızdaki istişareler sonucunda, güzide ilçemizi ön plana çıkartmaya çalıştık. Bu çalışmalarımızın sonucunda yeni rengimizi denizimizin mavisinden aldık. Adımızı ise başta vefa olan derneğimizin ismini başa koyup yanına güzide ilçemizin adını Ereğli ekledik. Bu ismi gücün simgesi olan demir ile birleştirdik ve Vefa Ereğli Demirspor olarak belirlemiş olduk. Logomuzda ise klasik simgeler kullanarak, kentimizi temsil eden Osmanlı Çileği’ni kullandık. Sadece arma ya da renkler değil kısacası yakın vadede hedeflerimiz konusunda da planlamalar yapıldı.

ÖNCELİK KENTİMİZİN FUTBOLCULARI

Önceliğimiz kümede kalmaktan ziyade bölgesel amatör ligine yükselmek. Bu bağlamda da, maddi sınırlarımızı en üst düzeyde zorlayıp, ilçemizi süper amatör liginde mücadele edecek olan tek takımı Vefa Ereğli Demirspor’u bu hedefe taşıyacak transferleri yapıyoruz. Transfer görüşmelerimizde bir yandan devam ediyor. Burada bir konuyu da açıklamak istiyorum. Normalde bizim bu kulübü 20-25 gün daha erken almamız gerekiyordu. Çeşitli sebeplerden dolayı gecikme yaşandı ve yönetim olarak son anlara doğru yapılanmada sıkışma yaşadık. Devir aldığımız takımdan 8 futbolcu arkadaşımızın dışında kalan oyuncularla ilgilenmiyoruz, beraber çalışmayacağız. Bu ilgilenmememiz o arkadaşlara cephe aldığımız, ya da futbol hayatını bitirme değil. Yine gelip lisanslarını alabilirler. Bizim amacımız genç yaş kaliteli hedefleri olan bir takımdır. Nitekim, devam etmeyi düşünmediğimiz arkadaşlarımızda bu kriterleri görmediğimiz için yolarımızı ayırdık. Yeni aldığımız transferlerimizde dikkat ettiğimiz konulardan biri ise kentimizin ve bölgemizin futbolcularını tercih etmektir. Bu tabiî ki il dışından futbolcu almayacağımız anlamına gelmez. Ancak önceliğimiz kentimizden ve bölgemizdendir. Kulüpleri bir vitrin olarak düşünürsek, futbolcularda o vitrinin en değerli parçalarıdır. Bizde Vefa Ereğli Demirspor olarak şehrimizin en değerli futbolcularını vitrinimizde sergilemeyi, yönetim olarak kendimize addettik. Bu doğrultuda öncelikle kentimizin futbolcuları ile devam etmek istiyoruz. Tabiî ki hedeflerimiz bunlarla sınırlı değil. Ancak merdivenler basamak basamak çıkılır. Yönetim olarak bizim kulübümüz olarak yakın vadedeki planlarımızın temelinde bulunan bazı maddeleridir bunlar.

Bizler Vefa Ereğli Demirspor yönetimi olarak isteğimiz, güzide kentimiz Ereğli halkının önümüzdeki sezon Süper Amatör Ligi’ni temsil eden yegane takım olan Vefa Ereğli Demirspor’un yanında olup, destek vermeleridir. Yanımızda olun gücümüze güç katın. Şimdiden tüm Ereğli halkına yönetimimiz adına teşekkür ediyorum.”

OYUNCUSUNA KÜFÜR EDEN, TOK KİŞİYLE İŞİMİZ OLMAZ

Biz futbola aç, başarıya aç olanla devam etmek istiyoruz. Tok, oyuncusuna küfreden, hoşlanmayan teknik adamlarla hiçbir zaman işimiz olmayacak. Her zaman futbolcusunun yanında olacak. Bizle beraber çalışacak kişiyi seçtik. Bu nedenle Güven Kasapoğlu (Elvis) ile çalışmaya karar verdik. Güven hocaya şimdiye kadar iyi kumar verdilerde mi, iyi elbise dikemedi? Biz ona iyi kumaş vereceğiz o bize iyi elbise dikecek. Biz ondan bunu istiyoruz. Güven hocaya güveniyoruz.”

Vefa Ereğli Demirspor’un Mali Sekreteri ve Genel Kaptan Selçuk Öztürk’te şunları söyledi:

“Ben yıllardan beri Yenimahallespor’ da top oynadım, kaptanlık yaptım. Bir sporcunun ahengi takım içerisinde düzgün, uyumlu olursa mutlaka başarıyı yakalayacağımıza inanıyorum. Bu uğurda da merdiven görevi ben yapacağım. Bir futbolcunun yöneticiden ne istediğini, yöneticinin futbolcuya ne vermesi gerektiğini bilen benim. Buradaki ahengi; arkadaş ve dostluğu yakalaya bilirsek, aile olabilirsek başarı zaten gelecektir.”

Açıklamaların ardından yeni transfer olan oyuncular anlaşmalarını imzaladılar.

Vefa Ereğli Demirspor’un transferleri;

İsmail Sarıdağ (İmam) (Alaplı Belediyespor), Musa Danışmaz (Akınspor), Hasan Demir (Akınspor), Tuna Akın (Kandilli Belediyespor), Berkan Ülker (Erdemirspor) Sedat can sarı (Karadenizspor),Emre Özcan (Alaplı Belediyespor) Uğur Özmen (Maviş) (Yeni Mahallespor)

Yaklaşık bir saat süren basın açıklaması toplu fotoğraf çekimiyle sona erdi.

 
Gösterim : 30108
YORUMLAR
Abdullah Bostancı / VEFASPOR
Teşekkürler başkanım.Allah cc çıktığımız bu yolda cümlemize muvaffakıyet nasip eylesin.
0
1
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21552416, Bugün: 2359 kez ziyaret edilmiştir.