Kayıt Tarihi: 11 Nisan 2014 Cuma 20:43
Kızına Koşan Genç Kadına Otomobil Çarptı
Ereğli'ye Bölücek mahallesinde yola çıkamaya çalışan çocuğuna engellemek isteyen bir kadın otomobilin altında kaldı. Kaza anı Halk otobüsünün güvenlik kamerası tarafından saniye saniye görüntülendi.

Kaza bugün Bölücek mahallesinde meydana geldi. Alınan bilgilere göre Ereğli şehir merkezinden Halk Otobüsü ile kendisine gönderilen poşetleri almak için yolda bekleyen 35 yaşında ki Mevlüde Şişman, halk otobüsünden poşetleri aldığı sırada 3 yaşındaki kızı Ebrar'ın yola çıktığını görünce elinde ki poşetlerle birlikte halk otobüsünün önünden yola fırladı. Bu sırada arkadan gelen 67 TA 960 plakalı Mustafa Özdemir (33) idaresinde ki otomobili fark edemeyen talihsiz kadın, otomobilin çarpması ile birlikte yere çakıldı.

Köy halkı ve otobüsteki yolcuların yardımına koştuğu Mevlüde Şişman için sağlık ekiplerine haber verildi. Kaza yerine gelen 112 ekipleri yaralı kadına ilk müdahaleyi yaptıktan sonra Ereğli Devlet Hastanesine kaldırdı. Kaza anını birebir yaşayan Halk otobüsü sürücüsü Adnan Danyeri, Mevlüde Şişman'ın poşetleri aldıktan sonra yol açıkan kızına koşmak için yola çıktığını ve o anda kazanın olduğunu söyledi. Mevlüde Şişman'ın akrabası olan Ali Şişman ise sürücü Mustafa Özdemir'in hiç fren yapmadığını ifad etti.

Kazanın şokunu yaşayan sürücü Mustafa Özdemir, telefon ile yaptığı görüşmede kadının bir an da karşısına çıktığını, kadına çarpmamak için direksiyonu kırdığını ancak buna rağmen çarptığını söyledi. Olay yerine gelen Jandarma ekipleri sürücü Mustafa Özdemir'den kazanın nasıl olduğunu konusunda bilgi aldı. Daha sonra sürücü Jandarma aracına alındı. Sürücü Mustafa Özdemir'in eşi Meryem Özdemir ise kadının bir anda önlerine çıktığını, kendilerinin hasta götürdüğünü ve hatalarının olmadığını söyledi.

KAZA ANI HALK OTOBÜSÜ KAMERALARINA YANSIDI

Kaza anı Çilek Halk Otobüsleri kooperatifine ait otobüsün kameraları tarafından saniye saniye kaydedildi. Halk otobüsünden poşetlerini alan Mevlüde Şişman'ın poşetleri aldıktan sonra telefonla görüştüğü, bu sırada aniden yola çıkması ve otomobilin çarpması görülüyor. Otomobilin çarpması ile savrulan kadına çevrede ki vatandaşlar yardıma koşuyor.

Olayda yaralanan ve Ereğli Devlet Hastanesinde tedavi altına alınan Mevlüde Şişman'ın vücudunda kırıklar olduğu ve Ortopedi servisine yatışı yapıldığı öğrenildi.

 
Gösterim : 1804
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553707, Bugün: 3650 kez ziyaret edilmiştir.