Kayıt Tarihi: 9 Nisan 2014 Çarşamba 15:07
UYSAL'a Ziyaretler Başladı…
7 Nisan Pazartesi günü mazbatasını alarak görevine başlayan Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, haftanın ilk üç gününde makamına gerçekleştirilen hayırlı olsun ziyaretlerinde çok sayıda başkan, yönetici ve vatandaşı ağırladı.

Belediye Başkanı Uysal 8 Nisan Çarşamba günü de çok sayıda ziyaretçisi ile makamında bir araya geldi.

İLK ŞİLTİNİ TUĞAMİRAL DOĞAN’DAN ALDI

Günün ilk ziyareti Batı Görev Grup Komutanı Tuğamiral Hasan Nihat Doğan tarafından gerçekleştirildi. 7-11 Nisan 2014 tarihleri arasında Karadeniz genelinde gerçekleştirilecek olan Deniz Yıldızı 14 Tatbikatı kapsamında ilçemize gelen TGC Kemalreis Fırkateyni’nde görevli Tuğamiral Doğan, Belediye Başkanı Uysal’a da nezaket ziyaretinde bulundu. Saat 10.30’da gerçekleşen ve yaklaşık yarım saat süren ziyarette ayrıca 1.Hücumbot Filotellası Komodoru Deniz Albay Tunç Veysioğlu da hazır bulundu. Tuğamiral Doğan ve Albay Veysioğlu’nun, Deniz Yıldızı 14 Tatbikatı ile ilgili olarak Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a bilgiler verdikleri ziyarette ayrıca Tuğamiral Doğan, Başkan Uysal’a ziyaretin anısına bir şilt takdim etti. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal, gerek gerçekleştirdikleri nezaket ziyareti gerekse de takdim ettikleri şilt sebebiyle konuklarına teşekkür ederken; “… Belediye Başkanlığı görevimdeki ilk şiltimi değerli bir komutanımızdan almak beni çok mutlu etti ve gururlandırdı. Saygıdeğer komutanlarımıza Ereğli’mize geldikleri ve bu gelişlerinde de yaptıkları ziyaretlerden dolayı teşekkür ediyor, Deniz Yıldızı 14 Tatbikatı’nın başarılı olmasını temenni ediyorum…”, dedi.

“HER MAHALLEYE, HAK ETTİKLERİ HİZMETİN FAZLASINI GÖTÜRECEĞİZ.”

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal Çarşamba günü ikinci olarak da Kepez Muhtarı Baki Karaarslan ve İhtiyar Heyeti’ni misafir etti. Belediye Meclis Üyesi Eyüp Karaarslan’ın da hazır bulunduğu ziyarette Muhtar Karaarslan, şahsı ve ihtiyar heyeti adına, tebrik duygularını ifade etmek amacıyla Başkan Uysal’a bir çiçek takdim etti. Belediye Başkanı Hüseyin Uysal’a hitaben yaptığı konuşmada, Belediye Başkanlığı görevine Uysal’ın seçilmesini çok arzu ettiklerini ve bu gerçekleştiği için de mutlu olduklarını kaydeden Karaarslan: “… Sizin sayenizde Kepez’de ve Karadeniz Ereğli’de güzel işler yapacağız…”, dedi.

Kepez Muhtarı Baki Karaarslan ve İhtiyar Heyeti’ne teşekkür eden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da konuşmasında ilk olarak, ziyaretleri için konuklarına teşekkür etti. Bir-iki aylık zamanı, geçiş süreci olarak değerlendireceklerini kaydeden Başkan Uysal; “… İlk günlerimizde yoğun bir randevu trafiği var. Sevenlerimiz, sağ olsunlar, bu günlerimizde bizlerin yanında oldular ve duygularını paylaştılar. Herkese minnettarım…”, dedi. Karadeniz Ereğli Belediyesi olarak her zaman muhtarların yanlarında olacaklarını ifade eden Belediye Başkanı Hüseyin Uysal konuşmasında; “… Hizmet noktasında her mahalleye hak ettiklerinin çok fazlasını götürmeye kararlıyız. Tüm Belediye Meclis Üyelerimiz de bu hizmetlerin zamanında ve sağlıklı biçimde verilebilmesi için muhtarlarımızla ve halkımızla gönül birlikteliği oluşturacaklar…”, dedi.

YILMAZ VE EKİBİNDEN NEZAKET ZİYARETİ

Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal 8 Nisan Çarşamba günü saat 11.30’da da Tüm-Bel Sen Zonguldak Şubesi yöneticilerini konuk etti. Yaklaşık yarım saat süren görüşmede sendikanın Şube Başkanı Erol Yılmaz şahsı ve sendika yöneticileri adına Başkan Uysal’a bir çiçek takdim ederken; “… Karadeniz Ereğli’de yeni bir sayfa açılmıştır. Bu yeni sayfanın sizler ve tüm belediye çalışanları için hayırlı olmasını diliyorum. Karadeniz Ereğli’ye sizin başkanlığınızda da çok güzel hizmetlerin geleceğine kalben inanıyorum…”, dedi.

Tüm-Bel Sen yöneticilerine teşekkür eden Karadeniz Ereğli Belediye Başkanı Hüseyin Uysal da ziyarette yaptığı konuşmasında belediyenin tüm memur ve işçileri ile birlikte halka hizmet etme noktasında çalışacaklarını kaydederek konuklarına nezaket ziyaretlerinden dolayı teşekkür etti.

 
Gösterim : 8018
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21553000, Bugün: 2943 kez ziyaret edilmiştir.