Kayıt Tarihi: 3 Nisan 2014 Perşembe 15:10
Ereğli' de Kitap Okuma Etkinliği
Ereğli'de Kütüphane haftası dolayısıyla ‘81 İl Kitap Okuyor’ sloganı ile Türkiye genelinde başlatılan etkinliğe ilçeden de destek verildi.

Ereğli sahil bandında yağılan etkinliğe Yazar Rıfat Ilgaz’ın oğlu yazar Aydın Ilgaz ile eşi yazar Nilgün Ilgaz’ın katıldığı etkinlikte öğretmenler, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı. Yaklaşık 50 kişinin katıldığı etkinlikte katılımcılar toplu şekilde kitap okudu.

Gerçekleştirilen etkinlikle ilgili olarak açıklama da bulunan Ereğli Kitap ve Kütüphaneyi Sevenler Derneği Başkanı Naile Bingöl Türkiye genelinde “81 il kitap okuyor” sloganı ile başlattıkları etkinliğin bu yıl üçüncüsünü gerçekleştirdiklerini ifade etti. Bingöl yazarlar Aydın Ilgaz ile eşi Nilgün Ilgaz’ın yarın Atatürk kültür Merkezi’nde bir söyleşi gerçekleştireceğini ve söyleyişinin ardından okurlarına kitaplarını imzalayacaklarını bildirdi.Yazarlar Aydın ve Nilgün Ilgaz’da güzel bir havada çok anlamlı bir etkinliğin gerçekleşmesinden duydukları memnuniyeti dile getirerek, önümüzdeki yıl bu etkinliğe daha fazla kişinin katılması gerektiğini dile getirdiler.

 
Gösterim : 1882
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21637020, Bugün: 6528 kez ziyaret edilmiştir.