Kayıt Tarihi: 18 Mart 2014 Salı 18:07
ÇANAKKALE ŞEHİTLERİNİ UNUTMADILAR, UNUTTURMADILAR
Karadeniz Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halkevi Bağlama Topluluğu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yılı dolayısıyla Haydarpaşa Tren İstasyonu’nda ‘Çanakkale Türküsü’nü seslendirerek anma etkinliği düzenledi.

Karadeniz Ereğli Belediyesi Cumhuriyet Halkevi Bağlama Topluluğu 18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi'nin 99. Yılı dolayısıyla Haydarpaşa Tren İstasyonu’nda Anma etkinliği düzenlendi.

Cumhuriyet Halkevi Bağlama Topluluğu Şefi Mehmet Ali Ürkmez ile birlikte 45 kursiyer Haydarpaşa Tren İstasyonu’nda ‘Çanakkale Türküsü’nü seslendirerek anlamlı bir etkinliğe imza attı.

İSTANBUL’DA ANLAMLI ETKİNLİK

Şef Mehmet Ali Ürkmez, böyle bir etkinliği uzan zamandır planladıklarını belirterek “Haydarpaşa’yı bir kalp 10. Yıl marşında geçen demir ağları da Anadolu’nun damarları olarak gördük bu ruhu Haydarpaşa’dan tüm Anadolu’ya göndermek istedik. Uzun süredir bu projeye hazırlanıyorduk. Emeği geçen tüm arkadaşlarıma ve Kdz.Ereğli Belediyesi’ne ve Başkanımız Halil Posbıyık’a desteklerinden dolayı teşekkür ederim.”dedi.

Bağlama topluluğu daha sonra Özel bir televizyon kanalında program yapan ünlü Sanatçı Volkan Konak’ın programına konuk olarak katıldılar.

VOLKAN KONAKLA BULUŞTULAR

Program sonrası Volkan Konak’ı ziyaret eden bağlama topluluğu kendisine Ereğli halkının selam ve sevgilerine iletti.

Volkan Konak ise ziyaretten son derece memnun olduğunu belirterek “ Kdz.Ereğli Belediyesi bağlama topluluğuna başarılar diliyorum .Müzik ve sanat masumdur. Sanatla uğraşan insanda sanat kadar masumdur. Kdz.Ereğli’ye selam ve sevgiler.” dedi.

Kdz.Ereğli Belediye Başkanı Halil Posbıyık ise böylesine anlamlı bir etkinlik düzenledikleri için Cumhuriyet Halkevi bağlama Topluluğunu kutladı.

 
Gösterim : 2704
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21551587, Bugün: 1530 kez ziyaret edilmiştir.