Kayıt Tarihi: 7 Mart 2014 Cuma 18:30
NES Pilates Studios Spor Salonu Yarın Açılıyor...
Karadeniz Ereğli'de bayanlara özel yeni bir Pilates Salonu açılıyor. NES Pilates Studios kişiye özel spor merkezi 08 Mart Cumartesi günü açılacak.

Günümüzde özellikle çalışan kişilerin beden sağlığı açısından zayıf kalmalarının sonucunda çareyi spor yapmakta bulduklarını biliyoruz. Ancak spor yaparken dikkat edilmesi gereken çok önemli faktörlerinde olduğu aşikar. İşte bu edenle kişisel, birebir çalışma ile ön pilana çıkan Pilates egzersizleri çalışan kesimin imdadına yetişiyor.

Dünyada çok yaygın olan kişisel, birebir çalışmaların yoğun yapıldığı komplike Pilates stüdyolarında kişiye özel yapılan doğru yönlendirme ve egzersiz çeşitleri ile ön pilana çıkan bu spor şekli şimdi Ereğli'de.

Nes Pilates Studios Spor Salonu olarak yarın saat 17.00'de açılacak ocak bu kompleks ile Ereğli'de bir boşluk daha dolmuş olacak gibi görünüyor.

Nes Pilates Studios Spor Salonu Sahibi Nilay SUVARDAR "Spor Salonumuzda Pilates Sporuna ilgi duyan herkesi bekliyoruz. Bu spora ilgi her geçen gün artıyor. Bizlerde deneyimli eğitmenlerimizle bu spora merak saranların taleplerini karşılamak için Nes Pilates Studios Spor Salonumuzu açıyoruz.

Açılışımız 08 Mart Cumartesi günü Saat 17.00'de Ay City İş Merkezi Final Dershanesi Yanı Kat: 3'de hizmete açılacak.

Açılışımıza Karadeniz Ereğli halkını ve bu spora ilgi herkesi bekliyoruz. "dedi

 
Gösterim : 5649
YORUMLAR
Web sitemiz 04.03.2012 tarihinden itibaren;
Toplam: 21670610, Bugün: 315 kez ziyaret edilmiştir.